Garderobscoachning

Det här får du som bokar en garderobscoachning:

  • En “ny” garderob utan att köpa nya kläder

  • Hjälp att hitta och utveckla din stil

  • Hjälp att hitta nya kombinationer, vilket gör att varje plagg får fler användningsområden

  • Insikt i vilka modeller och vilken passform som bäst passar dina förutsättningar och den stil du vill uppnå

  • Tips på hur du vårdar dina kläder för att de ska få ett långt liv

  • Kunskap om hur du kan konsumera smart och hållbart

Image by CHUTTERSNAP

Så här går det till:

Under en garderobscoachning går vi tillsammans igenom din garderob. Vi börjar med att plocka ut alla plagg och gå igenom dem ett och ett. Du får tillfälle att berätta vad du gillar med plagget, vad som fick dig att köpa det och hur du har använt det. Efter att vi har gått igenom alla kläder och rensat ut tar vi en kort paus innan det är dags att sätta igång provningen av plaggen. 

 

Medan du tar en paus strukturerar jag upp plaggen i den ordning vi kommer att prova dem.

 

Nu sätter vi igång och provar och testar olika kombinationer

Beroende på hur stor din garderob är och hur snabbt vi kan gå igenom den så har vi kunnat sortera ut kläder i högar efter vad som behöver lagas, vad som kan skänkas, säljas eller ska till textilåtervinning. Om du har mycket kläder som kan säljas kommer kostnaden för mitt besök snabbt att vara intjänad. Efter att vi har rensat, organiserat och stylat, hänger jag tillbaka dina plagg i garderoben.

Inför mitt besök

Innan mitt besök kommer du att få ett kort frågeformulär att besvara. Det här är för att jag vill veta mer om dig och för att jag ska kunna förbereda mig inför besöket hos dig. Jag vill även att du skickar en bild på dig själv i helfigur. (Du behöver inte vara stylad eller iordninggjord på något sätt. Bilden är bara för att jag ska se din kroppstyp.)

 

Tänk på att vi har begränsat med tid, så hur mycket vi hinner med beror på storleken på din garderob. Om du har förberett genom att på egen hand rensa ut det som är i fel storlek, ska lagas eller behöver tvättas så får vi mer tid för för styling. Tänk på att även ha plockat fram accessoarer, skor, jackor som du vill att vi tittar på. 

 

Fundera även vilka delar du vill att vi fokuserar på. Ska vi gå igenom allt? Även underkläder, t-shirts, träningskläder och strumpor eller vill du bara prioritera vissa delar? Dina jobbkläder? Hitta din stil eller bara få ordning och reda?

 

Kanske känner du att det är just den första utrensningen som är svårast? I så fall lägger vi fokus på det och mindre tid på att hitta nya kombinationer och styling av dina plagg. Du bestämmer!

 

Vi behöver ha en helfigursspegel i anslutning till din garderob. Har du inte det? Hör av dig så tar jag med en.

Olika paket:

 

Garderobscoachning - “Testa på” 1,5 h

Ibland kan det kännas som mycket pengar att lägga på en tjänst med en person man inte känner. För mig är det viktigt att du känner stort förtroende för mig.

 

Med "testa på" får du en lättare variant av en garderobscoachning.

Jag kommer hem till dig alt. att vi träffas digitalt och vi går överskådligt igenom din garderob och vi pratar om passform och hur du kan styla din garderob.

 

Vill du sedan gå vidare och boka en Garderobscoachning bas eller heldag så  drar av priset och tiden för din "testa på".

1395 kr inkl.moms

Garderobscoachning - Bas  4 h

Det är kickstarten för dig som vill få en nystart i din garderob och stil!

Tillsammans går vi igenom din garderob och rensar, organiserar, provar och jobbar fram bästa passform utifrån dina förutsättningar och önskade stil. Vi kommer till insikt med vanliga missar du gör när du köper nytt. Vi kommer upptäcka nya stilkombinationer och stärka dig i din stil. Du kommer få med dig ett nytt förhållningssätt till kläder som inte bara är bra för din plånbok utan även klimatet!

Beroende på storleken på din garderob så hinner vi olika långt. När du känner att du vill ta nästa steg så finns det olika möjligheter at boka på ytterligare tjänster.

Efter genomförd coachning får du via mail tips och råd hur du ska tänka framöver.

2495 kr inkl. moms

Garderobscoachning - Fortsättning  3 h

(Kan endast bokas efter en Garderobscoachning Bas)

  • Fortsättning av rensning och sortering av kläder i kommande säsong

  • Genomgång av ev. komplettering av plagg som behövs till din garderob

  • Stilfördjupning och styling

 

Garderobscoachning fortsättning är perfekt för dig som nu har kännt dig fram i din nya garderob och vill komplettera coachningen med att titta på kommande säsong. Kanske behöver du ytterligare hjälp med stylingen eller vill arbeta mer på att förädla din stil framöver.

2295 kr inkl. moms

Paketpris: Garderobscoachning Bas + Fortsättning 7 h

(Välj heldag eller två tillfällen (+400kr)

 

För dig som vill gå igenom ALLT i din garderob! Vi rensar igenom allt du har av kläder, i alla säsonger, ytterkläder, skor, underkläder och accessoarer. Vi går till grunden med vilken stil du gillar och vad du vill uppnå. Vi tittar på vilka eventuella plagg som du kan behöva komplettera med.

4495 kr inkl. moms

Shopping guide 

Jag hjälper dig i butiken!

Din egna personal shopper som utgår från din garderob och inte är bunden till en specifik butik.

Vi går i de butiker med kläder som passar din budget.

Tillsammans med planen över det du behöver komplettera din garderob med så hjälper jag dig att hitta rätt plagg, passform och storlek.

595kr/h inkl. moms