top of page

Om Garderobscoachen

Hur det började

Mitt namn är Ulrika Lysell. 

Under flera år har jag arbetat med att få fler att konsumera mer. 

Jag har arbetat med centrumutveckling, i butik, på olika huvudkontor med kampanjer, försäljning och marknadsföring. Jag har arbetat med skönhetsprodukter, kläder och underkläder. Jag är utbildad konceptutvecklare inom e-handel och det var under tiden jag arbetade med e-handel det en dag sa stopp. 

När det skaver i hjärtat

Helt plötsligt kändes det inte rätt längre. Vad är det egentligen vi håller på med? Vi köper mer och mer utan eftertanke. 

Vi behöver skapa mer förvaring för att få plats, och vi behöver arbeta allt fler timmar för att ha råd att fortsätta kunna fylla våra garderober och liv med saker.. 

Det ständigt växande berget av saker gör oss stressade.. 

Vi konsumerar som om det inte finns någon morgondag och den omedelbara tillfredsställelsen som vi numera har vant oss vid med snabba leveranser bidrar till att vi faktiskt inte tänker efter före. Behöver jag verkligen det här?

Hållbarhet

När jag väl kom till insikt att jag inte längre kunde arbeta med att få fler att köpa mer, tog jag steget till att arbeta med hållbar mat och minskat matsvinn. De senaste åren har mitt intresse för hållbarhet vuxit och innefattar nu även fler delar än bara mat. Jag har fått ny kunskap och möjlighet att träffa många fantastisk människor som har fått mig att inse att vi måste vara rädda om de begränsade resurser som vi ännu har tillgång till.

Den där drömmen

Jag har länge haft en dröm om att kunna få hjälpa människor att hitta sin stil. Sedan jag var liten har jag suttit bänkad framför “gör om mig” program och har hänfört följt hur förändringen har har gett personen inte bara en ny stil utan ett stärkt självförtroende och självkänsla. Genom livet har jag varit den som hjälpt mina vänner med smink och styling inför sina bröllop.  Nu vill jag hjälpa flera till att våga klä sig sitt bästa jag! 

Garderobscoachen

Med hjälp av min arbetslivserfarenhet, intresse inom slowfashion (hållbart mode) och min dröm om att hjälpa fler att hitta sin stil, kombinerar jag nu i tjänsten som garderobscoach.

 

Allt för att hjälpa DIG att skapa en smart, stilsäker och hållbar garderob. 

 

Köp smartare, men få ut mer!

Ulrika_Lysell.jpg
GP1.PNG
Camino_Garderobscoachen.PNG

Föreläsningar/konsultuppdrag

Jag älskar att få inspirera andra och föreläser även om hur du kan börja resan mot en hållbar garderob eller kan göra små steg i din vardag genom minskat matsvinn, hållbar konsumtion kan ta ditt första steg för att bidra till en mer hållbar framtid.

Jag tar även uppdrag som konsult inom cirkulär omställning.

bottom of page