top of page

Har du frågor eller funderingar?

Se om du kan få svar nedan, annars kan du alltid fråga via mitt kontaktformulär.

 • Vad gör du som garderobscoach?
  Som garderobscoach så hjälper jag dig att bygga en hållbar garderob. Både stilmässigt och ur miljösynpunkt. Den mest hållbara garderoben består av det du redan har. Jag hjälper dig att rensa i din garderob för att du just ska se vad du har. Vi tittar på vilken passform som passar dig bäst och arbetar för att du ska hitta din stil och nya kombinationer av de plagg du redan äger. Så enkelt; garderobsrensning och styling i en produkt. Genom detta får du inte bara en stärkt självkänsla, du kommer även kunna spara mycket pengar och minska ditt klimatavtryck genom att du kommer att göra betydligt färre och smartare inköp i framtiden.
 • Varför behöver jag en garderobscoachning?
  Det kan bara du avgöra! Antagligen läser du detta för att du känner att du behöver en nystart, men inte vet var du ska börja. Du kanske har svårt att komma igång och rensa? Eller känner du ingen inspiration för din garderoben? Osäker på din stil? Har du gått ner/upp mycket i vikt och känner att du inte vet hur du ska klä dig? Känner du att du lägger alldeles för mycket pengar på din garderob? Jag kan hjälpa dig!
 • Varför ska jag betala för att någon ska hjälpa mig att rensa garderoben, kan jag inte gör det själv?
  Det kan du absolut! Frågan är nog snarare varför du inte redan har gjort det? Ibland behöver man hjälp för att veta vart man ska börja och ett sätt för att göra det strukturerat. Många börjar med att slänga ut allt för att börja rensa, men har svårt att slutföra rensningen och kläderna hamnar tillbaka i garderoben igen. Med en garderobscoachning med mig får du inte bara hjälp att rensa utan även tips på hur du ska klä dig bäst utifrån dina förutsättningar av de kläder du redan har. Vi tittar även på hur du ska arbeta för att hitta eller förstärka din stil. Jag kan även hjälpa dig som bara behöver hjälp med själva rensandet. Kanske ska du flytta och det känns helt omöjligt att veta var du ska börja. Då kan jag vara den extra handen som hjälper dig att sortera ut och rensa INNAN du börjar packa.
 • Vad kan jag förvänta mig av att anlita dig för en garderobscoachning?
  Oj! På den frågan finns det lika många svar som kunder. Vad som är viktigt för mig att du förstår är att det här inte är en “quick fix” Även om vi tillsammans går igenom din garderob och rensar så är det du som behöver göra jobbet framöver. Det kommer krävas lite träning för att bryta det köpbeteende du hade tidigare. Det kommer krävas att du tänker efter innan du köper nästa plagg och du kommer behöva att träna på att vara ärlig mot dig själv och vara sann mot din stil. Men övning ger färdighet! Jag finns här som stöd.
 • Varför kostar det så mycket?
  Detta är mitt heltidsjobb. Kostnaden du investerar i att anlita mig som garderobscoach kommer du snabbt tjäna in när du lär dig att inte köpa kläder du inte sen använder. Att du sedan får ökat självförtroende och mer inspiration är ju ovärderligt! Att anlita mig kan du likna vid att t.ex anlita en PT. Du kan träna själv, men behöver kanske någon som hjälper dig igång och guidar dig under tiden. Någon som hjälper dig att sätta mål och motivera dig.
 • Tvingar du mig att slänga/skänka kläder?
  Inte alls. Det är ditt beslut! Men när jag går från dig så kommer du ha kläder i olika rekommenderade högar som vi har kommit fram till inte gynnar din önskade stil du vill uppnå. Du väljer själv vad du vill göra med dem. Ibland kan det vara bra att ge det lite eftertanke, eller använda några av dem i en övergång tills du hittar plagget att ersätta med. Lite beroende på mängden plagg du har så kan jag ta med de plagg du vill skänka så ser jag till att de hamnar rätt. Meddela mig gärna i förväg om du vill att jag hjälper dig med detta så är jag förberedd med kassar. Du kommer även få skriva under att du ger mig rätten att ta med kläderna.
 • Jag har kaos i min garderob! Jag skäms och vågar inte visa den!
  Åh, så härligt! Då har jag något att sätta tänderna i. Genom att du visar garderoben precis så som den här så får jag en bättre förståelse för hur du funkar. Tillsammans skapar vi ordning och reda. Men det blir ditt jobb att bibehålla det! OM du absolut inte känner dig bekväm med att jag kommer hem till dig så kan vi leta efter en lokal där vi kan vara istället. Då möts vi upp där och du får ta med dig din garderob istället. Jag kan även göra en digital coachning om du önskar.
 • Behöver jag förbereda mig inför en garderobscoachning?
  Ja, eftersom vi har begränsad tid är det bra om du har plockat fram det du vill att vi tittar på. Skor, ytterplagg, accessoarer. Då behöver vi inte lägga onödig tid på att leta när jag är på plats. Beroende på hur mycket plagg du har, så är det bra om vi tittar på det som endast är i aktuell säsong. Har du inte en säsongsgarderob så kan jag hjälpa dig att skapa en. Det är bra om du även har en helfigursspegel i anslutning där vi provar kläder. (Säsongsgarderob är de kläderna som passar den årstid vi befinner oss i just nu) Om du vill att vi lägger mer tid på styling så är det bra om du själv har rensat ut sådant som är trasigt eller i fel storlek eller är sådant du inte vill behålla. Innan coachningen kommer jag att skicka ett frågeformulär för dig att svara på. Jag önskar även bild av dig i helfigur (Funkar bra att du tar en selfie i en spegel). Svaren på formuläret ger mig en bild av vad du vill uppnå med din garderob och gör att jag kan förbereda mig. Fotot är för att jag ska se på ett ungefär vilken kroppstyp du har. Jag uppskattar även om du har möjlighet att skicka en bild på hur din garderob ser ut för att jag ska kunna uppskatta mängden av kläder.
 • Jag har massor av kläder jag kommer att börja använda när jag har kommit i form…
  Om du verkligen har bestämt dig för att göra en förändring att gå upp eller ner i vikt så berätta det för mig! Då kan vi titta på din garderob ur ett annat perspektiv och göra en plan för den förändringen som kommer och väva in/ur plagg allt eftersom kroppen förändras.
 • Jag är osäker på om jag tycker det är värt att lägga så mycket pengar på att anlita dig?
  Ring mig så pratar vi om dina funderingar! Det kan mycket väl vara så att du behöver lite tid för att komma fram till ditt varför. Att ringa är helt kostnadsfritt och det betyder inte att du förpliktigar till att boka en garderobscoachning eller rensning. Du når mig på tfn: 0763 940 950 eller via mail till hej@garderobscoachen.se Du kan även boka min “Prova på” där vi gör en lätt variant av garderobscoachningen. Vill du sedan anlita mig för en ordinarie garderobscoachning - bas, drar vi bort 1200kr på priset.
 • Hur långt kan du resa för att göra en garderobscoachning?
  Jag utgår från Mölnlycke strax utanför Göteborg. Mitt primära arbetsområde är Storgöteborg även om jag gör flera uppdrag i Halland och Småland. Från och med 2023 så tillkommer 35kr/mil i reseersättning. Vid längre resor försöker jag istället resa med tåg. Vid föreläsningsuppdrag på andra orter brukar jag kunna erbjuda garderobscoachningar utan tillkommande reseersättning. Håll utkick i mina sociala kanaler!
 • Kan jag ge bort en garderobscoachning eller rensning?
  Ja, vilken bra present! Det är ju en perfekt present till någon som har allt men som behöver lite hjälp med att se det. Oavsett om det är en garderobscoachning eller endast en garderobsrensning du vill ge bort behöver jag kontakta gåvotagaren så denne känner sig bekväm med att jag kommer. Läs även mer under presentkort.
 • Konfidentialitet
  Du är självklart anonym som kund hos mig. Inget som jag ser eller få veta under vår coachning delas till andra. Jag lämnar aldrig ut uppgifter om vem som är min kund. Jag är även medlem i SBPO (Svenska föreningen för konsulter inom produktivitet och ordning.) www.sbpo.se
 • Betalning
  Efter genomförd coaching får du en faktura via mail. Fakturan ska betalas senast den 25:e samma månad. Som kund är du ansvarig för att se till att du har mottagit fakturan korrekt och direkt höra av dig om något inte skulle stämma.
 • Jag eller mitt barn har blivit sjukt! Kan jag avboka?
  Vid sjukdom kan du kostnadsfritt omboka mitt besök vid ett tillfälle. Skulle det besöket inte bli av kommer jag debitera dig 100% av kostnaden.
 • Presentkort
  Glädjande nyheter! Nu har jag fysiska presentkort som gäller på en Garderobscoachning på 4 timmar. Kontakta mig via mitt formulär eller via epost hej@garderobscoachen.se för att köpa ditt presentkort. Du kan sedan välja om jag ska skicka presentkortet direkt till dig eller till den som ska motta det. Du som köper presentkortet kommer att få en faktura via mail. 10 dagars betalningstid. Presentkortet har en giltighetstid på 1 år.
bottom of page