Föreläsningar 

Kickoff, hållbarhetsvecka, workshop eller kundkväll? 

Är du ansvarig för att hitta en inspirerande föreläsare inom temat hållbarhet eller hållbart mode? Jag kan erbjuda flera olika föreläsningar eller ordna event där du, dina gäster eller kunder går därifrån med massor av inspiration och konkreta verktyg till hur de tar nästa steg till en hållbar vardag eller garderob.

 

Exempel på föreläsningar:

Wake me up! - Hållbarhet i vardagen

 

Vad kan jag som privatperson göra i min vardag för att var med och minska min klimatpåverkan?

 

Föreläsningen berör ämnen som minskat matsvinn, matfusk till hur du får familjen att vara delaktig i sopsorteringen.

 

Passar alla företag, föreningar som vill inspirera sina anställda eller kunder till konkreta tips i vardagen för en mer hållbar konsumtion.

Steget mot en smart, stilsäker och hållbar garderob

 

Garderoben full men inget att ta på dig? Detta är något som många känner igen sig i. 

 

Trots detta köper vi mer kläder än någonsin. Textilindustrin idag står för ett stort klimatavtryck, något som vi alla måste hjälpa till att minska.

I föreläsningen: Steget mot en smart, stilsäker och hållbar garderob får du insikt i dagens konsumtion och klimatpåverkan från textilindustrin, men framför allt kunskap i hur du kan göra stor skillnad.

Du får konkreta tips på hur du genom att ändra ditt konsumtionsbeteende, rensa och tänka nya sätt att variera dina kläder och upptäcka nya arenor för framtidens klädkonsumtion kan starta DIN resa till en hållbar garderob.

Har du ett eget önskemål på tema för en föreläsning? Hör av dig till mig så bollar vi tillsammans fram ett innehåll som passar just ditt företag!

Klimatförändringsbaner

Konsultuppdrag inom cirkulär omställning

I min ryggsäck har jag en bred kompetens och erfarenhet inom flera olika branscher.

Allt ifrån att arbeta med förnyelse och ledning av stadskärnor i rollen som Centrumutvecklare. Flera år inom konfektionsbranschen för att sedan ta en ny inriktning med att arbeta med hållbar mat och hållbarhet som destination inom mötesindustrin

 

Jag kan hjälpa dig som företagare, fastighetsägare eller centrumledning att skapa attraktiva affärsmöjligheter inom framtidens cirkulära affärsmodeller.

 

Inom mitt konsultbolag Ciculens har jag möjlighet att ta både korta och längre uppdrag.

 

Kontakta mig för att se hur jag kan hjälpa dig

Klicka här för att kontakta mig via LinkedIn

Ciculens_logo_Rityta 1 kopia 2.png