top of page

Föreläsningar 

Kickoff, hållbarhetsvecka, workshop eller kundkväll? 

Är du ansvarig för att hitta en inspirerande föreläsare inom temat hållbarhet eller hållbart mode? Jag kan erbjuda flera olika föreläsningar eller ordna event där du, dina gäster eller kunder går därifrån med massor av inspiration och konkreta verktyg till hur de tar nästa steg till en hållbar vardag eller garderob.

 

Exempel på föreläsningar:

Så skapar du en hållbar garderob

 

Vi köper i snitt 15 kg kläder per person och år... Ändå står många framför garderoben med känslan av att inte ha något att ta på sig.

 

Föreläsningen "Så skapar du en hållbar garderob" inleder med en kort bakgrund om dagens textilindustri och vår konsumtion av kläder.

 

Föreläsningen fokuserar sedan på lösningar, praktiska tips och inspiration till hur man kan förändra sitt sätt att tänka kring kläder och hur du själv kan börja bygga upp en hållbar garderob. Hållbar, både för plånbok, klimat och stilmässigt.

Wake me up! - Hållbarhet i vardagen

 

Vad kan jag som privatperson göra i min vardag för att var med och minska min klimatpåverkan?

 

Föreläsningen berör ämnen som minskat matsvinn, matfusk till hur du får familjen att vara delaktig i sopsorteringen.

 

Passar alla företag, föreningar som vill inspirera sina anställda eller kunder till konkreta tips i vardagen för en mer hållbar konsumtion.

Har du ett eget önskemål på tema för en föreläsning? Hör av dig till mig så bollar vi tillsammans fram ett innehåll som passar just ditt företag!

Klimatförändringsbaner

Konsultuppdrag inom cirkulär omställning

I min ryggsäck har jag en bred kompetens och erfarenhet inom flera olika branscher.

Allt ifrån att arbeta med förnyelse och ledning av stadskärnor i rollen som Centrumutvecklare. Flera år inom konfektionsbranschen för att sedan ta en ny inriktning med att arbeta med hållbar mat och hållbarhet som destination inom mötesindustrin

 

Jag kan hjälpa dig som företagare, fastighetsägare eller centrumledning att skapa attraktiva affärsmöjligheter inom framtidens cirkulära affärsmodeller.

 

Inom mitt företag Circulens har jag möjlighet att ta både korta och längre uppdrag.

 

Kontakta mig för att se hur jag kan hjälpa dig

Klicka här för att kontakta mig via LinkedIn

bottom of page